5 Simple Statements About پرانا چیست Explained
5 Simple Statements About پرانا چیست Explained
Blog Article
سلام من دست شوی میرم خون ریزی هم دارم وکمی بیرون زدگی چی باید کنم
روش های درمان قطعی آبله مرغان در کودکان از خصوصیات بثورات آبله مرغان، ظهور سریع آنها و نیز وجود همزمان پاپول، وزی...
یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمونهای زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.
یبوست بیشتر زمانی اتفاق میافتد که مدفوع به آرامی در دستگاه گوارش حرکت میکند. مصرف کم آب، تغییر در رژیم غذایی، کاهش فعالیت جسمی و برخی داروها ممکن است باعث این اتفاق شوند.
تغییر سبک زندگی: تغییر در رژیم غذایی، میزان مصرف مایعات و تحرک روزانه همگی از جمله مواردی هستند که در دوران بارداری ممکن است منجر به یبوست شوند.
مدفوع نهفته گاهی اوقات به دنبال یک یبوست شدید در بیماران بستری یا مصرفکنندگان مواد مخدر و متادون مدفوعی به سختی چوب ایجاد میشود که فرد قادر به تخلیه آن نخواهد بود. یبوست دکتر جاوید مصرف مقدار زیادی غلات و حبوبات بدون نوشیدن مایعات به اندازه کافی نیز ممکن است چنین مدفوعی به وجود آورد.
علت خستگی چیست؟ رفع کمبود انرژی و خستگی در بدن زنان و مردان
دکترفاطمه برازنده فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان دریافت نوبت
غذاهای با فیبر بالا بخورید و از یک متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد استفاده از مکمل های فیبر بپرسید.
پاسخ به غزل سلام دوست عزیز وقتی به یبوست مبتلا می شوید داخل مقعدتون به دلیل سفتی مدفوع زخم میشه و میکروب ها لای زخم ها نفوذ میکنند.
یائسگی زمانی اتفاق می افتد که چرخه قاعدگی حداقل برای یک سال متوقف شده باشد. در دوره یائسگی سطح هورمون های استروژن و پروژسترون کاهش می یابند. این هورمون ها بر عملکرد قسمت های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش تاثیر میگذارند.
اختلال هورمونی در دوران قاعدگی و بارداری (سطح بالایی از هورمون استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی و بارداری ممکن است منجر به یبوست شود. یک مورد از هر پنج زن باردار دچار یبوست بارداری میشود.)
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست میشوند.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)